Cursus aanbod

Tarot

CURSUS TAROT.
De kaarten van de Tarot worden al sinds oude tijden gebruikt om ons inzicht te geven in de wetten van het leven. De Tarot heeft een rijke symboliek en bevat 22 geheimen die ons leven weergeven (de Grote Arcana ) en 56 kleinere geheimen die de fasen in ons bestaan met haar moeilijkheden aanduiden (de Kleine Arcana ). De kaarten zijn voorzien van een beeltenis met symbolen, diverse kleuren en een nummer. Al deze elementen hebben hun betekenis. Ook geeft de plaats waar een kaart in een legging komt te liggen interactieve informatie omtrent de gestelde vraag. Een legging van de Tarot levert dus veel informatie op.

 

Indien je zelf wilt leren tarotkaarten lezen is dat mogelijk in een cursus van 2 x 6 avonden of 2 x 3 (zaterdag)middagen
De basiscursus bestaat uit 6 avonden of 3 middagen waarin de kaarten van de grote arcana worden besproken.Deze vormen het belangrijkste deel van de tarot.
Het leggen van de kaart en het duiden hiervan wordt uitvoerig behandeld.
Kosten € 120,= excl kaarten

 

De vervolgcursus bestaat uit 6 avonden of 3 middagen waarin de kaarten van de kleine arcana worden besproken. Deze kaarten bevatten de symbolen van de vier elementen en hun weerspiegeling in de mens. Plus verschillende legpatronen.
Kosten € 120,= in groepsverband

Prive les € 180,=

 

Cursus wordt in Hengelo(o) gegeven.

 

Lenormand

CURSUS LENORMAND.

Bij de Lenormandkaarten hebben we 36 kaarten waar een deck uit bestaat.

 

Ze hebben minder verborgen symboliek dan de tarotkaarten en zijn daarom misschien wat sneller te leren.

Buiten de betekenis van de kaart staat er ook op de kaarten een medallion met daarin de afbeelding van een speelkaart ook dit heeft natuurlijk weer een betekenis. Het is uiteindelijk de bedoeling dat je alle 36 kaarten neerlegt en aan de hand hiervan verschillende aspecten kan beantwoorden.

 

In 8 avonden komen we een heel eind de kosten hiervoor zijn € 160,= in groepsverband

Een vervolg van losse avondan à € 20,= per avond is mogelijk.

 

Prive les € 180,=

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Cursus wordt in Hengelo(o) gegeven.

 

Handanalyse

CURSUS HANDANALYSE.
Met behulp van handanalyse kunnen mensen leren tot grote diepte van zelfherkenning te komen. Zowel sterke als zwakke kanten van de persoonlijkheid komen aan het licht.

 

De kijk op het leven die handanalyse biedt is objectief en waarheidsgetrouw.


Handanalyse gaat verder dan de beperkte voorstellingen en projecties die wij zelf koesteren omtrent ons ego, en geeft ons een idee van onze plaats in het leven en de richting, die wij uitgaan.

 

Handanalyse levert biedt mogelijkheden voor inzicht op veel terreinen zoals: inzicht in het karakter, relaties, opsporen van de oorzaken van blokkades, fysieke, emotionele, mentale en spirituele vragen, communicatieverbetering, kinderen (o.a. opvoeding en leren) en beroepskeuzebegeleiding.

 

De basiscursus bestaat uit 7 avonden of 3 middagen waarin niet alleen naar de lijnen wordt gekeken maar ook de handvormen de heuvels, vingers, huidpatrnen etc.
Kosten € 140,= excl. Loep en schuifmaat.

in groepsverband

 

Prive les € 180,=

 

 

 

Cursus wordt in Hengelo(o) gegeven.

 

 

Reiki inwijding

REIKI INWIJDING.
Reiki is een oeroude, eenvoudige en effectieve behandelings methode, waarin met handoplegging wordt gewerkt.
Het Japanse woord Reiki betekent universele levensenergie. Iedereen is van nature in staat energie via de handen aan de ander door te geven.

 

Pijn, lichamelijk of psychisch, is een signaal dat onze energie kanalen geblokkeerd zijn .
Tijdens een Reiki-behandeling verdwijnen deze blokkades en kan de energie weer vrij stromen.
Bovendien helpt Reiki je bij het loslaten van emotionele problemen en leer je zelf beter te luisteren naar je intuïtie.

 

Reiki inwijdingen zijn niet alleen bedoeld voor mensen die anderen willen gaan genezen. De inwijdingen versnellen je eigen spirituele ontwikkeling en helpen je in contact te komen met je werkelijke Zelf. verhogen de inwijdingen je trillingsniveau en geven je de mogelijkheid meer en meer eenheid te ervaren.
Om met Reiki te kunnen werken moet jezelf een Reiki-kanaal zijn. Een Reiki-kanaal wordt je door middel van inwijdingen.
Reiki inwijdingen op afspraak

 

Kosten Reiki I € 75,= Reiki II € 75,= Reiki III

€ 150,=

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Cursus wordt in Hengelo(o) gegeven.

 

Astrologie

CURSUS ASTROLOGIE.
Het woord astrologie komt uit het Grieks en betekent “leer van de sterren”. Ze gaat ervan uit dat de zon en de planeten invloed hebben op de gebeurtenissen op aarde.


In deze cursus ga je aan de hand van je geboortedatum, -tijd en –plaats, na hoe de stand van de hemellichamen waren op het tijdstip van je geboorte. Op die manier kan je je kwaliteiten, gaven en talenten lezen, maar ook je zwakke kanten. Het doel in je leven en de wijze waarop je je uitdagingen tegenkomt en nog veel meer
In deze cursus wordt gewerkt vanuit je eigen geboortehorscoop.


De basis cursus is 6 avonden kosten € 120,=

in groepsverband

 

Cursus wordt in Hengelo(o) gegeven.

 

Gelaatkunde

CURSUS GELAATKUNDE.
Aan de hand van het gezicht w.o. de wenkbrauwen, ogen, oren, neus en mond wordt bekeken wat de karakter eigenschappen van een persoon zijn.


Kosten 6 avonden € 120,=

in groepsverband.

.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Cursus wordt in Hengelo(o) gegeven.

 

Pendelen

WORKSHOP PENDELEN.
Een pendelaar werkt met een pendel, een puntig gewichtje dat aan een koordje hangt. Door onbewuste spierreacties die naar de hand worden geleid begint de pendel te bewegen. Een pendelaar kent zijn pendel en weet daarom welke waarde hij moet hechten aan deze beweging, b.v. 'Ja' of 'Nee'. De pendel wordt gebruikt om ziektes op te sporen, wateraders te ontdekken, vragen te beantwoorden enz.


In 1 avond . Kosten € 30,= excl pendel.

 

 

 

 

 

Cursus wordt in Hengelo(o) gegeven.

 

Bachbloesem

WORKSHOP BACHBLOESEM.
De Bach Bloesem Remedies zijn genoemd naar hun ontdekker Dr. Edward Bach ( 1886-1936).
Hij kwam erachter dat bepaalde kwalen te bestrijden zijn door aan de emotionele oorzaak ervan te werken. Hij ontdekte dat een storing in het energiestelsel in de mens (dier en plant) zich het eerst uit in negatieve gevoelens. Als die storing niet wordt verholpen, komen er ook fysieke klachten. Met behulp van de Bach bloesem remedies kan er aan de storing worden gewerkt.


 

 

 

Cursus wordt in Hengelo(o) gegeven.

 

 

[top]