Wat uw slaaphouding over u vertelt

De houding waarin u ligt als u inslaapt, kan veel vertellen over uw karakter.
Dit zijn de vijf meest voorkomende slaaphoudingen.

Koningsligging.Slaapt u het liefst op uw rug, dan bent u een echte overwinnaar. U heeft niets te verbergen, heeft een open karakter en staat ook open voor de problemen van anderen. U heeft touwtjes van het leven stevig in handen. De keerzijde van de medaille, veel mensen vinden u arrogant.

Contactligging.

Wanneer u op uw buik slaapt, heeft u een sterke behoefte aan contact. U bent een betrouwbare partner, die overal grip op wil hebben. U streeft voortdurend naar beter en kunt andere mensen op de zenuwen werken door uw perfectionisme.

Hartligging.

 

 

Als u op uw linkerzij ligt, dan is uw hart beschermd. Slaapt u op deze manier het lekkerst in, dan bent u erg verstandig en niet snel van uw stuk te brengen. Dankzij die stabiliteit kunt u veel problemen het hoofd bieden.

 

Sandwichligging.

 

De schone slaapster die graag met opgetrokken benen op de rechterzij ligt, wil niet opvallen. Rust, orde en harmonie zijn belangrijke dingen in het leven. Een beminnelijk mens dus, maar wel een beetje saai.

Knoopligging.


Slaapt u opgerold als een egeltje dan stelt u zichzelf niet graag bloot aan de gevaren van het leven. U laat zich liever niet van uw kwetsbare kant zien, want daarop kunt u worden aangevallen. U zoekt bescherming en geborgenheid en bent een prettig mens om mee te gaan.

 

[top]