Wat uw borsthaar over u vertelt

De vorm van het borsthaar zegt meer over je karakter dan je denkt. Volgens de Firasa-leer, een eeuwenoude leer om iemands innerlijke bloot te leggen op basis van zijn uiterlijk. Er zijn acht universele patronen met de daarbij behorende karakters.

De pornoster heeft een gladgeschoren babyzacht lijf dat er goed uitziet Hij wil het liefst vrouwen bevredigen en verkondigt deze boodschap overal. Een beetje exhibitionisme is hem niet vreemd, zonder al te veel aandringen legt hij zijn ziel en zaligheid bloot. Hij komt graag onder de mensen en is zowel bij mannen als vrouwen geliefd.

 

De olifant dankt zijn naam aan de vorm van het borsthaar en is een gevoelige man met een royaal karakter. Misschien is hij daarom zo populair bij de dames? Hij omringt zich vaak met veel mensen en wil graag aardig gevonden worden, maar kan niet goed tegen teleurstellingen.

 

De Eko-krijger houdt van zijn moeder en heeft respect voor zijn vrouw, maar deze echte mannen-man laat zich nooit van zijn zachte kant zien. Misscien dat hij daarom een stoeipartij verkiest boven een gevoelige romantische vrij partij.

 

De bostmat is een man met een enorme lap borsthaar. Hij is romantisch, voorspelbaar en betrouwbaar en de iedeale man om aan je moeder voor te stellen. Hij is vaak een beetje verlegen en te midden van zijn vrienden moet hij bijv. eerst wat bier drinken voordat hij loskomt.

 

De Superheld heeft een bescheiden bos haar die lijkt op het driehoekige logo van superman. Hij is het type 'een van die jongens"en net zo fanatiek over zijn voetbalclub als over zijn geboortedorp. Met zijn vlotte babbel s hij populair bij de dames. Maar een vluggertje bij hem duurt og korer dan een one-night stand.

 

Het dorpsplein is eigenlijk een metroseksueel, de heteroman die met plezier zijn vrouwelijke kanten eltaleert en die zeker geen watje is. Soms is de lichaamsbeharing all over maar dan wel keurig bijgehouden. Al, over is deze man ook in bed, zijn verleidingstechniek houdt zeker niet op bij zijn welbespraaktheid.

 

De adonis houdt ervan zijn gladde torso te bewonderen en ziet zijn ego graag gestreeld. Hij is een perfectionist die door zijn uitgebreide ervaring veel op routine doet in bed. Dames u bent gewaarschuwd hij is een speler die doorgaans geen vrouw goed genoeg vindt voor een relatie.

 

De aap is van top tot teen behaard ( ook schouders en rug) en houdt hiermee a.h.w. zijn gevoelens bedekt. Deze krachtige King kong is een natuurlijk leider en gangmaker op elk feest, maar ook een egocentrische minnaar en erg overtuigd van zijn kunnen in bed.

 

[top]